Ambrogio robotfűnyírók

Az Ambrogio robot egy automata fűnyíró, amely minden típusú pázsitot teljesen önállóan és teljes biztonságban gondoz. Ideális megoldás azok számára, akik szeretik ha a kertjükben a fű állandóan legjobb formában van, és szeretnék visszakapni a szabadidejüket.

Tökéletes azok számára, akik a fűnyírásban, a környezetvédelemben, a professzionális hatékonyságban és a technológiai innovációban is a kiválóságot keresik.

Felejtsd el unalmas fűnyírást, és fedezd fel újra kerted szépségét.

A GREEN termékcsaládot úgy tervezték, hogy az Ambrogio egyszerű és innovatív technológiája által kínált összes előnyt kihasználhassa. A sorozat négy, kefe nélküli motorral felszerelt modellje kiváló nyírást és táplálást biztosít a gyepnek, ami zöldebb, dúsabb és egészségesebb gyepet eredményez, teljesen környezetbarát módon.

A modellek megfelelőek kis kertekhez, és képesek a legnehezebb lejtőket és akár 4 különböző területet is kezelni.


Az Ambrogio robotfűnyíró tökéletes szövetséges bármilyen zöldterület kezeléséhez: a kis kertektől, az egyszerű vagy összetett, a nagy zöldfelületekig.

A robotfűnyíró használatával a pázsit egészséges és sűrű lesz, és nem kell a levágott fű ártalmatlanítására gondolni. Az Ambrogio robotfűnyírók Olaszországban készülnek. Kefe nélküli motorok, lítium akkumulátorok, erős és megbízható anyagok jellemzik, amelyek időtállóak, stílusos kialakítással, ezzel együtt bámulatos teljesítményt nyújtanak az összes kertben.


Az Ambrogio minden állat barátja, és tiszteletben tartja helyigényüket.

Az Amico biztosítja az Ambrogio robot biztonságos működését AMICO-t viselő állatok közelében. A robotfűnyíró kése automatikusan leáll amikor a házi kedvenc a robot közelében tartózkodik.

Robotfűnyíró termékeink