Techline NEXT TECH B X4 robotfűnyíró

A B X4 modell ideális azok számára, akiknek egyszerű, megbízható robotra van szükségük, amely képes alkalmazkodni a változásokhoz. Rugalmas, mégis szilárd és biztonságos felépítése lehetővé teszi három különböző típusú tápegység beépítését, amelyek képessé teszik, hogy kis- és közepes méretű kerteket kezelő fűnyíróból alakítsák át (1000 nm-ig Power Unit Light-tal vagy Medium-ig. 1.400 nm)  olyan robotfűnyíróvá, amely akár 2.200 m2-t is képes kezelni (a Power Unit Premium-mal) rendkívüli pontossággal. A szénkefe nélküli motorok, a gumiprofilú kerekek és puha lökhárítók kiegészítik az innovatív robot jellemzőit. Bluetooth vevővel ellátott, az opcionális ZCS Connect alkalmazással távolról is vezérelhető.. Új kialakítása nagyobb autonómiát ad: a penge köré tervezett fedéllel gyors és biztonságos öntisztulást tesz lehetővé.

Leírás

Ez a robotfűnyíró kétféle akkumulátorral rendelhető. A kezelt terület nagyságát az akkumulátor kapacitása határozza meg. Alapáron a Power Unit Medium csomag jár hozzá, de rendelhető Power Unit Prémium akkuval is.

 

A NEXT TECH B X4 egy olyan intelligens robotfűnyíró, amely a legmodernebb technológiákkal van felszerelve. A szénkefe nélküli motorok csendes és hatékony működést biztosítanak, hosszabb élettartammal. Az akkumulátorok kapacitása lehetővé teszi, hogy a fűnyíró hosszabb ideig működjön, míg az automatikus töltési rendszer gondoskodik arról, hogy mindig készen álljon a munkára.

A navigációs rendszer GPS és GSM modulokat tartalmaz, amelyek segítenek a pontos tájékozódásban és a hatékony munkavégzésben. Az ütköző és esőérzékelők biztosítják a fűnyíró és a kert védelmét. A nyomógombos és LED kijelzős kezelőfelület egyszerű használatot biztosít, míg a Bluetooth kapcsolat és az opcionális ZCS Connect applikáció lehetővé teszi a távoli irányítást és beállítást.

A 4-pengés vágó rendszer és az állítható vágási magasság gondoskodnak a gyönyörű pázsitról, míg a spirális nyírási funkció és az önbeálló mellső futómű a nehezebben elérhető helyeket is gond nélkül karbantartja. Az opcionális garázs védi a fűnyírót az időjárás viszontagságaitól, míg az AMICO kisállat védelmi rendszer extra biztonságot nyújt a háziállatok számára.

A gumiprofilú kerekek és az öntisztító rendszer további kényelmet és hatékonyságot biztosítanak, lehetővé téve, hogy a NEXT TECH B X4 minden terepen megbízhatóan működjön. Ez a robotfűnyíró ideális választás mindazok számára, akik egy megbízható, sokoldalú és fejlett fűnyírót keresnek, amely minimális beavatkozást igényel a felhasználó részéről.

TELJESÍTMÉNY

Max vágási felület: (-20%) 800/1200/1800
Motor Szénkefe nélküli
Li-Ion akku kapacitás Akkupakk szükséges
Max lejtő Akkupakk szükséges
Max üzemidő [óra] Akkupakk szükséges
Töltési mód Automatikus

NAVIGÁCIÓ

ZCS kapcsolat modul (GPS, GSM) Opcionális
 

BIZTONSÁG

Védelem App-al
 

BEÁLLÍTÁS, PROGRAMOZÁS

Kezelő felület Nyomógombok+ LED
Applikáció Bluetooth
Bluetooth kapcsolat Igen
Intelligens hang asszisztens Igen
AMICO kisállat védelmi rendszer Opcionális

 

STANDARD TARTOZÉKOK TELEPÍTÉSHEZ

Határoló vezeték [m] Nem
Rögzítők [db] 20
Töltő állomás Igen
Garázs Opcionális

 

VÁGÁSI RENDSZER

  25
Kés típusa Négyágú penge
Vágási magasság (min-max) [mm] 20-65
Spirális nyírás Igen
ZGS szenzor (gyepfelület érzékelő) Nem
SDM vágási rendszer Nem
Önbeálló mellső futómű Igen
Eco mód Igen
Eső érzékelő Igen
Területek száma 4
 

MÉRET ÉS TÖMEG ADATOK

Súly akkuval [kg] 15/15,3/15,6
Külméretek [mm] 635x464x300
Kerék típus Zselés gumi
Zajszint [dB] 63
IP védelmi osztály IPx5

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Techline NEXT TECH B X4 robotfűnyíró” értékelése elsőként