Techline NEXTTECH DX2.9 robotfűnyíró

Fejlett technológia és nagy teljesítmény

Az innovatív NEXTTECH termékcsalád a vadonatúj X2.9 modellel bővült, amelyet közepes és nagy méretű kertekhez terveztek. A sorozat két modellje, a D és az L fejlett technológiával épített, amely garantálja a robot nagy teljesítményét. A szénkefe nélküli motorok, a nagy teljesítményű akkumulátorok és a 29 cm-es penge lehetővé teszi, hogy a robot akár 2500 m2-es (D X2,9) területet is kezeljen.

Leírás

A NEXTTECH DX2.9 robotfűnyíró egy innovatív készülék, amely a legújabb technológiákat alkalmazza a hatékony és megbízható fűnyírás érdekében. A szénkefe nélküli motorok nem csak csendesek, hanem hosszú élettartamúak is, minimalizálva a karbantartási igényeket. Az 5 Ah kapacitású lítium-ion akkumulátor lehetővé teszi, hogy a fűnyíró egy töltéssel akár 3 órán keresztül is működjön, így nagyobb kertekben is képes hatékonyan dolgozni.

A robotfűnyíró navigációs rendszere GPS és GSM modullal is kiegészíthető, amely segíti a precíz tájékozódást és az optimális útvonal megtervezését a kertben. Az ütköző érzékelők és esőérzékelők tovább növelik a készülék biztonságát, automatikusan leállítva a fűnyírást, ha akadályt észlel vagy eső kezd el esni.

A vágási rendszer 29 cm széles, négyágú pengékkel dolgozik, amelyek 25-60 mm között állítható magasságban nyírják a füvet. A spirális nyírási funkció és az Eco mód lehetővé teszi, hogy a készülék hatékonyan és energiatakarékosan működjön. A fűnyíró akár 8 különböző területet is kezelni tud, így ideális választás bonyolultabb kertstruktúrák esetén is.

A készülék mérete és súlya könnyű kezelhetőséget biztosít, míg a puha gumikerekek kiváló tapadást nyújtanak minden terepen. Az opcionális garázs és az öntisztító rendszer tovább növelik a kényelmet és a készülék élettartamát, védelmet nyújtva az időjárás viszontagságaival szemben.

Összességében a NEXTTECH DX2.9 egy megbízható, fejlett robotfűnyíró, amely minimális felhasználói beavatkozással képes gondoskodni a pázsit tökéletes állapotáról. A modern technológiai megoldások és az intelligens funkciók révén ideális választás mindazok számára, akik egy professzionális és hatékony fűnyíró megoldást keresnek.

TELJESÍTMÉNY

Max vágási felület: (-20%) 2500
Motor Szénkefe nélküli
Li-Ion akku kapacitás 5
Max lejtő 45
Max üzemidő [óra] 3
Töltési mód Automatikus

NAVIGÁCIÓ

ZCS kapcsolat modul (GPS, GSM) Opcionális

 

BIZTONSÁG

Védelem App-al

 

BEÁLLÍTÁS, PROGRAMOZÁS

Kezelő felület Nyomógombok+ LED
Applikáció Bluetooth
Bluetooth kapcsolat Igen
Intelligens hang asszisztens Csak ZCS connect modullal
AMICO kisállat védelmi rendszer Opconális

STANDARD TARTOZÉKOK TELEPÍTÉSHEZ

Határoló vezeték [m] Nem
Rögzítők [db] 20
Töltő állomás Igen
Garázs Opcionális

VÁGÁSI RENDSZER

29
Kés típusa Négyágú penge
Vágási magasság (min-max) [mm] 25-60
Spirális nyírás Igen
ZGS szenzor (gyepfelület érzékelő) Nem
SDM vágási rendszer Nem1
Önbeálló mellső futómű Nem
Eco mód Igen
Eső érzékelő Igen
Területek száma 8

 

MÉRET ÉS TÖMEG ADATOK

Súly akkuval [kg] 11
Külméretek [mm] 534x263x386
Kerék típus Klasszikus
Zajszint [dB] 63
IP védelmi osztály IPx5

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Techline NEXTTECH DX2.9 robotfűnyíró” értékelése elsőként